top of page

ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ

Обуки. Работилници. Советување.

Support Group
Therapist
Helping Hands
Teacher and Student
Counseling Group
Grandma and Grandchild in Embrace
Family at a Beach
Family Fun in Field
Therapy Session

Станете најдобриот родител за себе и за своите деца и придонесете за развој на еден подобар, посмирен и похуман свет!

Ние сме РОДИТЕЛИ ОД АКЦИЈА затоа што...                                 

        ... сакаме да сме дел од решението

        ... цврсто веруваме дека промените почнуваат од нас

        ... сме проактивни, не реактивни

        ... сме во процес на постојано учење

        ... знаеме дека вложувањето во себе е влог во децата и во иднината                                                      ... убедени сме дека љубовта љубов раѓа         

        ... сме посветени на семејството

        ... знаеме дека децата се огледало на родителите

        ... им го посакуваме најдоброто на нашите деца

        ... нашите деца го заслужуваат најдоброто од нас

               СТАНЕТЕ И ВИЕ РОДИТЕЛИ ОД АКЦИЈА!

bottom of page