top of page

УСЛУГИ

Токму тоа што ви е потребно!

18.jpg

Курсеви

За сите родители што сакаат сеопфатно будење на својот потенцијал. Алатките од позитивна дисциплина ќе ви овозможат целосна трансформација на перцепцијата и практикувањето на вашата родителска улога. Започнете да учите и да уживате во секојдневието градејќи доживотни вештини за себе и за вашите деца. 

Support-Group-02-1.jpg

Работилници

Ова е за сите што се соочуваат со конкретен предизвик и сакаат брза и лесно достапна поддршка. Придружете ни се и низ интерактивни и искуствени активности, усвојте ги алатките што ќе ви помогнат да го трансформирате своето родителување.

Employee Coaching.webp

Индивидуални советувања

Нема две исти семејства, ниту две исти деца, макар и во исто семејство. Го користиме нашето богато искуство за да ви помогнеме да примените стратегии што ќе функционираат за вас. Преку индивидуален пристап, разработуваме персонализирана програма со која ќе се чувствувате удобно и ефективно. 

bottom of page